Despre Smart Packing VALAMI

leaf-free-img

Despre Noi

Smart Packing Valami este un important furnizor de ambalaje din carton pentru alimente și băuturi. A fost fondată în 2018 și avem viziunea de a oferi un ambalaj personalizat de înaltă calitate, accesibil și elegant.

Am vrut să depășim cerințele și să redefinim standardele pentru a inspira clienții noștri și a ne face parteneri pe termen lung. Misiunea noastră este de a dezvolta, produce, depozita și vinde ambalaje de carton de înaltă calitate pentru produse alimentare și băuturi.

Furnizăm pentru mai mult de 50 de companii, de la brutării mici, coffee-to-go vending și cafenele independente până la organizații multinaționale.

Numerele vorbesc de la sine!

1,500,000 +

Pahare create / luna

50 +

Clienti satisfacuti
 

25,000 +

Pahare depozitate gratuit / Luna
 

  • Suntem pregatiti sa asiguram productia de pahare carton incepand de la cateva bucati pana la cateva sute de mii intr-un termen de executie de 7-10 zile lucratoare de la lansarea comenzii.
  • Nu exista restrictii in ceea ce priveste personalizarea, se poate personaliza full-print, imprimarea se face cu vopsele alimentare de tip Safe Food.
  • Pentru a va garanta calitatea produselor noastre inainte de lansarea in productie a paharelor dumneavoastra personalizate va putem trimite mostre gratis cu campaniile noastre precedente pentru a va convinge.